Doveroddesalen

Hold dit arrangement i fantastiske omgivelser

Familiefester, foredrag, trænings-arrangementer, bestyrelsesmøder eller noget helt andet. Doveroddesalen kan bruges til det meste.

Møder

Skal du afholde et møde eller en konference, så har vi mulighed for at stille med projektor, whiteboardtavle, lærred og gratis WiFi.

Pris

Pris for leje af Doveroddesalen pr. døgn er 1250 kr.

Service kan lejes for 500 kr.

Betingelser

Når du lejer Doveroddesalen modtager du den rengjort og med stole og borde i stabler. I leje af Doveroddesalen indgår kun det, der er aftalt ved lejemålets indgåelse – ikke andet. Adgang til SMK’s udstilling i pakhuset er ikke med i lejen. Billetter kan købes i butikkens åbningstid, hvis dette ønskes. Vær opmærksom på, at billetsalget stopper en halv time før lukketid.

Ind- og udtjekning

Et lejemål er normalt fra klokken 13 den ene dag til klokken 11 den næste dag. Andre tidspunkter kan aftales.

Nøgler

Når I lejer Doveroddesalen, får I udleveret en nøgle, der passer til både salen og fordøren ud til gården. Denne nøgle kan afhentes i administrationen, hvor den skal afleveres igen efter brug.

Ved endt lejemål

Når lejemålet slutter, afleveres lokalet pænt og opryddet. Det vil sige at alle borde og stole stables ved endevæggen ved udgangen.

Alt affald skal bæres væk i poser og du må anvende de containere, der står i det lille aflukke bag herberget. Flasker og lignende fjernes, så der ikke ligger noget i vinduer, på gulv eller andre steder.