Skoleforløb

Vi råder over særligt stærke kompetencer inden for områderne: Natur, friluft, formidling, projektudvikling og- drift, kommunikation, sikkerhed til diverse events og planlægning eller rådgivning til arrangementer inden for vores område.

Vi råder over en materielpark

Natur- og friluftsvejledningen varetager natur- og friluftsvejledning for kommunale skoler og daginstitutioner og tilbyder gratis og mobil formidling i Thisted kommune – herudover laver vi virksomhedsarrangementer.

Der rådes over en samlet materielpark for omkring 2 mill. kr. med natur- og friluftsvejledningsudstyr til friluftsaktiviteter: På land, til vands, og i luften.

Dette er bl.a: Kanoer, havkajakker, sit on top kajakker, ribbåd+søsportsudstyr, vandscooter (sikkerheds- og følgefartøj), “hybrid cykler”, tømmerflåde grej, Sahara telte, lavvu’er+brændeovne, soveposer, liggeunderlag, hængekøjer, teltsauna+brændeovn, trangiasæt, klatre- og rappelleudstyr, waders+redningsveste, våddragter, svømmeveste, vådsko og mange forskellige samarbejdsaktiviteter.

Derudover har vi: Ekskursionsudstyr til skolebrug, herunder klassesæt af udstyr fra vandhulsundersøgelser til naturpleje.

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for et skolesamarbejde kan du sende en mail til friluftsvejlederen eller naturvejlederen.

Vi er friske på en udfordring – eller et stykke udviklingsarbejde, og går gerne i dialog med jer.

Thomas Holgaard

Naturvejleder

th@thisted.dk

+4530523793

Thomas Kolding

Friluftsvejleder

tkkj@thisted.dk

+45 21 61 24 21

Et hav af forløb for skoler og institutioner 

Vores mange forskellige forløb og aktiviteter for kommunenale skoler finder du via RUM – en portal, som understøtter åben skole og dagtilbud i Thisted Kommune.

Klik her for at gå til RUM