Hos os er der plads til dybe vejrtrækninger og lav puls
Frokosten er lavet på den rigtige måde med gode råvarer, som nænsomt og kærligt bliver tilberedt af dygtige folk. Vi er grundige i at udvælge råvarer i god kvalitet, og vi foretrækker at handle lokalt, økologisk og dansk, når det kan lade sig gøre. Smagen har altid første prioritet. Vi bager vores eget brød og du finder det ikke magen til andre steder.
Vores oksefars til Kvægbondens burger bliver leveret af Gyrup Gård. På markerne omkring gården Gyrup går de langhårede køer af racen Galloway med deres små kalve, og indenfor i løsdriftsstalden er ungdyrene ved at vokse til og blive smagfuldt kød. Som Nicolaj Nicolajsen siger, ”kvaliteten må altid stå i første række – at den er økologisk er en selvfølge”.
Vores grisefars til frikadeller bliver leveret af Trynen i jorden, som ligger i Sønderhå, hvor grisene og bonden nyder livet på markerne omkring Thy Økobær. Trynen i jorden lægger stor vægt på glæden ved at levere kød af god kvalitet, som vi kender oprindelsen og historien på. Det er noget de rigtigt gerne vil give mulighed for at opleve. At bringe mennesker tættere på den mad de spiser og der er tænkt over meningen ved at give dyrene et godt liv. Som landmanden Trine siger ”økologiske grise og mad man kan forstå”.
Vores grisefars til frikadeller bliver leveret af Trynen i jorden, som lægger i Sønderhå, hvor grisene og bonden nyder livet på markerne omkring Thy Økobær. Trynen i jorden lægger stor vægt på glæden ved at levere kød af god kvalitet, som vi kender oprindelsen og historien på. Det er noget de rigtigt gerne vil give mulighed for at opleve. At bringe mennesker tættere på den mad de spiser og der er tænkt over meningen ved at give dyrene et godt liv. Som landmanden Trine siger ”økologiske grise og mad man kan forstå”.
Vores grønt får vi leveret fra GrønThy. Respekt er et nøgleord i GrønThy. Respekt for den jord vi dyrker, respekt for de råvarer vi avler, respekt for hinanden og respekt for tiden. Her i GrønThy har vi valgt at bruge små maskiner og håndkraft under vores dyrkningsproces for at bevare jorden så fin og uberørt som muligt. Vi ynder at være kreative sammen og finde nye muligheder. På den måde bliver vores fællesskab vigtigt og ingen er stærkere end det svageste led. Vi har fokus på nænsom dyrkning og forædling af bæredygtige, usprøjtede grøntsager, bær og frugt af højeste kvalitet.
Læs mere om Trynen i jorden her
Læs mere om Thy Økobær her
Menuen lige nu
Kager/desserter
Burger og sandwich
Varme og kolde retter
Børnemenu
Vine
Drikkevarer